Gratis juridische hulp na een verkeersongeval.
Bel nu gratis 0800-6134 of 06-44878170

Hulpaanvraag

Bel ons gratis nummer 0800-6134 zodat u vanaf vandaag gratis wordt bijgestaan door een advocaat. U voorkomt dan ook dat uw rechten (door niet tijdig de juiste juridische stappen te ondernemen) komen te vervallen.

Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onderstaand hulpaanvraagformulier. Binnen een werkdag wordt er telefonisch contact met u opgenomen door een letselschade advocaat (meestal dezelfde dag nog).
Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met de opslag van uw gegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring.

Verkeersslachtoffers hebben vaak recht op een door de overheid gesubsidieerde (letselschade)advocaat. Als u ons belt, hoort u direct of dit ook voor u van toepassing is.

Het is raadzaam om direct na een ongeval een deskundige en ervaren letselschadejurist in te schakelen die gespecialiseerd is in het vaststellen van uw schadeposten en in het onderhandelen met schadeverzekeraars.

Een verkeersongeval kan grote gevolgen hebben voor de rest van uw leven. Lichamelijke klachten als een whiplash, rugklachten of andere vormen van (blijvend) letsel kunnen het gevolg zijn.